Als onderdeel van mijn online schrijfprogramma heb ik een community geopend op Facebook: Authentiek Schrijven.

Voor wie?

  • zelfstandige kennis-ondernemers & communicatie-professionals
  • als je moeite hebt met jezelf te verwoorden
  • als je moeite hebt met jezelf ‘verkopen’
  • als je anderen graag wil helpen groeien
  • en jezelf daarbij vergeet..
  • als je wel het unieke talent van anderen ziet, maar niet bij jezelf
  • als je veel te bieden hebt, maar je niet bewust bent van je waarde

Ik ken dat gevoel, en mijn handen jeuken om je als redacteur/oud-journalist met 20 jaar schrijfexpertise en auteur van een boek (4,5 ster op bol.com + meermalen primetime op TV) te helpen aan authentieke content waarmee je jezelf kan onderscheiden..

Worstelen

In tijden van ‘FAKE news’, leugens & social media-bubbels hebben mensen meer dan ooit behoefte aan authenticiteit en aan ECHTE verhalen. Daarmee maak je het verschil. Ik ken zoveel zelfstandigen die goed in hun werk zijn maar blijven worstelen met zichtbaarheid en online marketing. Die het lastig vinden zichzelf te verkopen, te weinig klanten hebben en daar buikpijn van krijgen of van wakker liggen.. En dan maar anderen gaan nadoen. Omdat ze het niet meer weten. Zo onnodig!

Klanten aantrekken

Met authentieke content die je vanuit je innerlijke verlangen schrijft – in je eigen woorden – verdwijnt die drempel en buikpijn voor een blog of nieuwsbrief als sneeuw voor de zon, en ga je als een MAGNEET nieuwe klanten aantrekken.
Echt? Ja, echt! Omdat ons brein authentieke verhalen onweerstaanbaar vindt, blijkt steeds weer uit onderzoek. Hoe dat precies zit leer ik je graag, in mijn MASTERCLASS ‘Moeiteloos Schrijven’, een vijfdelige videoserie vol content marketing tips. 

Geloofwaardig

Extra voordeel van authentiek gedrag en STORYTELLING: je bereikt niet alleen de klanten die je wil, die met je resoneren, je maakt met authentieke verhalen ook sneller verbinding op een dieper niveau. Je bent more ‘likeable’ (die belangrijke gunfactor!) en geloofwaardiger. Omdat je vanuit je pure Zelf werkt. Wil je nog meer voordelen?

Nieuwsgierig?

Wordt dan HIER lid van mijn community ‘Authentiek Schrijven’ met gelijkgestemde en energieke ondernemers! Het is een besloten Facebookgroep waar je veilig je vragen kan stellen en je twijfels kan delen.
Laat je inspireren, en hoor als eerste over mijn Masterclass, workshops en andere schrijfprogramma’s die ik dit jaar ga lanceren, om jouw op een relaxte manier te helpen groeien.
Het is gratis, maar niet voor niks…

Veel succes,
en vooral veel schrijfplezier!

Kees-Jan