NIEUW: ‘Netflix voor experts’

Feedback-sessies als abonnement


Een superconcrete en nieuwe manier van werken waarmee je expertstatus & zichtbaarheid direct een boost krijgen:
 

Persoonlijke FEEDBACK-SESSIES, om jouw verhalen op scherp te zetten.
Omdat ik zie dat zoveel ondernemers hierin vastlopen..
Ze blijven hun content voor sociale media & nieuwsbrief maar voor zich uitschuiven waardoor ze niet ZICHTBAAR worden en blijven STILSTAAN..

Heb jij hier ook last van?
Met mijn feedback-sessies help ik je op een laagdrempelige manier op weg.
Een duwtje in de rug, stok achter de deur, hoe je het maar wil noemen… Zodat je eindelijk die nieuwsbrief, sociale media-platformen en website interessant houdt voor je klanten en leads.

Want: ‘Nothing beats consistency’

 
Voor een vast bedrag per maand 2x een uurtje 1-op-1 Skypen waarin we jouw verhalen op scherp zetten, met professionele feedback (bv.: hoe wordt mijn Facebook-post aantrekkelijker?)
Zodat jij verlost wordt van uitstelgedrag, en gelijk kant-en-klare content kan gaan publiceren..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat houdt ‘Netflix voor experts’ in?

  • 2 x per maand een feedback-gesprek waarin we jouw zelfgekozen verhalen bespreken
  • De sessies duren 50 minuten 
  • We bespreken max. 2 verhalen per sessie
  • Mail 2 werkdagen voor onze afspraak je content
  •  
Keuze uit 3 OPTIES:

Je kan kiezen tussen een 3 maanden, half jaar of jaarabonnement a 99,- EUR p/maand ex btw.

 *** TIJDELIJKE BONUS ***
Bij een jaarabonnement krijg je nu 2 maanden GRATIS! Je betaalt dus geen 1188,- maar 990,- ex btw (actie geldt tot 31 dec. 2019)

Voor alle abonnementen geldt vooruitbetaling. De 1e  Skypesessie gaat in na betaling.

 

Nieuwsgierig?

Mail dan direct voor een afspraak, of vrijblijvende toelichting: info@keesjandijkstra.nl

 
 
 
 
 

 

Schrijven = als wijn proeven

‘Huh, wat bedoel je daar mee?’ zie ik je denken.

Een goed glas wijn beoordeel je op de kleur, geur, je proeft, en laat hem eens goed over je tong rollen. Je zet al je zintuigen open om de wijn op waarde te schatten.

Dat doe ik met taal. Ik laat woorden resoneren, kijk naar de doelgroep, en voel of ze bij deze lezer passen. Ik proef als het ware of de gebruikte woorden smaakvol en krachtig genoeg zijn. Of ze bij je passen, anders gezegd: of ze authentiek zijn. Zo niet, dan kiezen we andere woorden die beter aansluiten.  Onze kleurrijke taal heeft zoveel synoniemen!

Waarom is dit belangrijk?

Vakjargon en clichés zijn een groot probleem in de hedendaagse communicatie, zowel offline als online. Als mensen je taal niet goed begrijpen groeit het wantrouwen en de afstand, en keldert de kans dat ze klant zullen worden.. Klanten zijn namelijk niet dom, ze voelen gelijk of je ze begrijpt of dat je ze iets probeert aan te smeren. Of je hun problemen écht snapt. Daar begint het mee.

Als je ze afschrikt met onduidelijk vakjargon (“we gaan deze optie borgen bij de stakeholders” brrr) ben je ze al kwijt voordat je überhaupt begonnen bent..
En toch zie ik dit nog bijna dagelijks, vooral bij websites van MKB-bedrijven en corporates. Daar wordt vaak nog oldskool gedacht: we moeten indruk maken met belangrijke termen.

Het is mijn diepste overtuiging dat je clichés ten alle tijden moet vermijden op je site, nieuwsbrief, blogs en social media-kanalen.

Je bereikt veel meer met de woorden die bij JOU passen. Daarmee word je authentieker, geloofwaardiger, krachtiger en overtuigender. Zo onderscheidt jezelf op een subtiele, originele manier zonder een ‘copycatter’ te worden.

Wist je dat schrijven heel therapeutisch werkt?

 

 

Een boek schrijven

Droom je al járen van een boek, maar kom je alleen geen stap verder?

Om mij heen hoor ik veel mensen die dromen over een eigen boek. Het is vaak een jarenlange wens die maar niet van de grond komt… Een onvervuld verlangen. Ik weet hoe je je voelt, ik heb mijn boekenambities ook veel te lang uitgesteld. Eind 2015 heb ik na 2 jaar archief- en literatuuronderzoek mijn eerste non-fictie boek afgerond (in boekwinkel en online te koop: zie hier).

Het kostte me bloed, zweet, tranen, zitvlees en doorzettingsvermogen. Maar nu kan ik zeggen dat het ge-wel-dig voelt om zo’n lang gekoesterde droom te verwezenlijken! Voldoenend ook, om stapels met dozen te zien staan bij de uitgever, en om je eerste boek te mogen vasthouden..

De dag dat ik mijn non-fictie manuscript inleverde bij de uitgever was ik beretrots: het is me gelukt! Dat voldane geluksgevoel voelde ik weer bij de daaropvolgende mijlpalen: het vers gedrukte boek in je handen (zie foto), je eigen boek zien liggen in boekwinkels en etalages, mooie reviews van lezers, honderden bestellingen in de voorverkoop, boekpresentatie vol lovende woorden (oa. van oud NAVO-baas De Hoop Scheffer) & signeersessies.

Ik gun iedereen met een boekenwens dit bijzondere gevoel. Daar kan geen geldbedrag tegenop… Ik help je graag de beslissende stappen te zetten, met je manuscript mee te lezen, om dit ook te bereiken!

Schrijfexpert

Ik deel graag mijn schrijfervaringen met professionals die dezelfde passie voor schrijven voelen. Maar die ook -tig redenen hebben om er niet mee aan de slag te gaan.. Ik ken de excuses. Na mijn eersteling, zit er een tweede boek in het vat. Ondertussen werk ik met veel plezier met ambitieuze ondernemers die beter willen leren schrijven en help ze met de uitvoering van hun schrijfprojecten.

Ook ben ik druk met de ontwikkeling van een mooie MASTERCLASS, een combinatie van online en offline diensten. Omdat je schrijfoefeningen prima online kunt doen kies is voor een videotraining, met ‘live’ feedback omdat dat meer impact heeft. Uit ervaring weet ik dat het erg stimulerend is om met anderen aan een gedeelde passie te werken, creatief bezig te zijn, samen met woorden te spelen.

Het schrijfproces vergt een lange adem waarbij een steuntje in de rug geen overbodige luxe is: zo kun je samen blijven puzzelen, herschrijven en elkaars hoofdstukken ‘peeren’ en ‘tegenlezen’. Maar ik kan je zeggen, het is alle inspanningen waard. Zeker als je daarna met je boek op primetime TV voor 700.000 kijkers mag vertellen over de inhoud.

Schrijfvertrouwen

Misschien denk je: ‘er zijn zoveel schrijfcoaches, waarom zou ik voor jou kiezen?’
Door mijn jarenlange schrijfexpertise als academisch geschoolde verslaggever weet ik hoe je lezers boeit. Door ze vanaf de eerste zin bij de kladden te grijpen! Daarnaast heb ik het hele schrijfproces van A tot Z met succes doorlopen, bezit ik een diepe liefde voor onze taal en kan ik je met mijn enthousiasme en gedrevenheid op meerdere vlakken tegelijk ondersteunen: met je schrijfstijl, structuur, zitvlees kweken, maar ook met de gevoelswaarde van woorden.

En misschien nog wel het belangrijkste: met het overwinnen van mentale drempels en onvermijdelijke tegenslagen. Het mentale deel – ik noem het ‘schrijfvertrouwen’ – is in mijn ogen één van de belangrijkste aspecten om te slagen in het schrijverschap.

Nieuwsgierig?

Mail voor een vrijblijvende gratis (Skype)afspraak: info@keesjandijkstra.nl

 

Stel niet langer uit!

Schrijven is heerlijk, en als je in een flow zit, ook ontspannend.

Naast schrijfcoaching en programma’s (‘Effectief bloggen’) ben ik druk met een Masterclass, webinars en een mooi Storytelling-event aan zee. Hou de homepage in de gaten!

Meer weten?

Wil je al járen dat boek schrijven of beter leren bloggen? En kom je alleen geen stap verder?
Mail me dan voor een GRATIS (Skype)adviesgesprek.
Twitteren kan ook: @KeesJD

Stop met twijfelen. Ga voor je droom!

“Vlot geschreven!”

“Prachtige illustraties”

boek-Weldaad-loont

Contactgegevens

info@keesjandijkstra.nl
Instagram: Instagram
Twitter: @KeesJD
LinkedIn: LinkedIn