Enthousiaste reacties na 1e ‘Storytelling aan Zee’

 

“Wow, wat een bijzonder inspirerende middag. Dank voor jullie hosting en openheid”Ā 

“Hartstikke bedankt! Ik zit net verslag te doen bij het thuisfront over hoe fijn deze workshop was”

“Dank je wel Marlys en Kees-Jan. Het was zeer inspirerend!”

Enkele reacties die we ontvingen na onze Storytelling-workshop van 2 september jl. De deelnemers waren unaniem enthousiast en gingen vol inzichten, een aangescherpt verhaal, zelfvertrouwen en een energieboost naar huis. Erg leuk om te horen, precies waarop we hoopten šŸ™‚

storytelling-zee-flipbord
Ondanks een straf zeewindje was het een ontspannen en inspirerende middag bij strandtent Vooges in Zandvoort.Ā Met een mooie groep ondernemers met verschillende achtergronden, spiegel-oefeningen op het strand, reflectie op elkaars authenticiteit, positieve feedback en wandelen langs de vloedlijn..
Zo mooi om iets te bedenken Ć©n te organiseren dat in de praktijk uitpakt zoals je had gehoopt. Dat maakt ondernemerschap voldoenend.

Zie ook mijn blog over deze workshop, die we wegens succes snel zullen herhalen. Hou mijn nieuwsbrief, site en sociale media-kanalen in de gaten!

NB: Slechts 12 PLAATSEN, omdat we voor kwaliteit gaan en iedere deelnemer voldoende aandacht willen geven.

RESERVEER NU alvast je (strand)stoel, zodat je het volgende event in 2017 niet misloopt! >> info@keesjandijkstra.nl

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

 

Middag vol inzichten

Met trots kondig ik een mooi event aan datĀ ik samen met coach-auteur Marlys Stradmeijer organiseer op het strand van Zandvoort.
Een zomermiddag aan zee vol inspiratie, inzichten en feedback waarbij je je eigen authentieke verhaal leert ontdekken, zodat je je daar nooit meer onzeker over hoeft te voelen. Hoe fijn is dat? Ik zie zo vaak ondernemers op een bijeenkomst of borrel ongemakkelijk worden als ze antwoord moeten geven op de logische vraag: “Wat doe jij?” Dan gaan ze stotteren, of zelfs verontschuldigen. Daardoor laat je veel kansen liggen, en loop je onnodig omzet mis!

Authentiek & overtuigend

Wil je nooit meer onzeker zijn over je eigen verhaal, maar jezelf authentiek in je eigen woorden neerzetten? Zodat je je eigen trotse visitekaartje bent. Je overtuigend & woest aantrekkelijk overkomt. Zodat klanten vanzelf NAAR JOU toekomen? (zonder vermoeiende acquisitie en pusherige verkoopgesprekken)

Bezoek dan ook onze ‘Storytelling aan Zee’ workshop. We helpen je graag, op een aantrekkelijke, laagdrempelige manier, in een heerlijke omgeving. Zodat je vol zelfvertrouwen het nieuwe jaar in kan! De voor-inschrijvingen lopen al weer en we hebben maar 10 plekjes, dus ik zou niet te lang wachten..

IMG-20160729-WA0005 - kopie

In een inspirerende omgeving leren, van en met elkaar, en met de voetjes in het zand..

 

Storytelling

Verhalen vertellen doen we vanaf het moment dat we konden praten. Het zit al eeuwenlang in ons DNA, en de kracht ervan is enorm. In dit digitale tijdperk wordt dat wel eens vergeten. Culturen zijn geworteld in lange verhaaltradities. Zo ontstonden oude legendes, Romeinse sagen, Griekse mythen, Bijbelverhalen, sprookjes, hoorspelen maar ook tv-series, films en games.

 

Leer klanten overtuigen

Hoe breng je je verhaal zo over het voetlicht dat iedereen aan je lippen hangt?
Jezelf overtuigend presenteren kan je leren. Het begint met een verhaal dat als een jas bij je past, waardoor klanten zich tot je aangetrokken voelen en met je willen werken. Om maar eens 1 voordeel te noemen van goede Storytelling, op het podium en op papier.

Daar is meer voor nodig dan het in goede volgorde zetten van een rij woorden over je geweldige diensten en producten. Dan gaat het om een verhaallijn, met een kop en staart, waarin je emoties oproept, zintuigen aanspreekt, en verbanden legt tussen oorzaak en gevolg.

Hoe je van een brij woorden een klantmagneet maakt en hoe je sneller klanten overtuigt met taal, leer ik je in mijn coachingsprogramma ‘Effectief bloggen’ (= 3 maand-programma: 1-op-1 coaching + schrijfoefeningen + GRATIS exemplaar van ‘Weldaad Loont’).

 

Lezingen & presentaties

Over hoe je als creatief ondernemer je bedrijf een boost geeft met een goed verhaal en over de kracht van Storytelling verzorg ik ook lezingen en presentaties. Daarin deel ik eigen ervaringen (eind 2015 publiceerde ik mijn goed ontvangen non-fictieboek) met daaropvolgendeTV-optredens bij het populaire royalty-programma ‘Blauw Bloed’ (EO, NPO2) & NTR-kennisquiz ‘Van Alle Tijden’ + succesvolle voorbeelden waarmee je direct aan de slag kan. Ā Zie voorgaand VIDEO fragment uit mijn lezing “Wat is jouw verhaal?”, die ik in maart gaf bij Creatieve Universiteit Haarlem.

>> Permanent BETA-dag

Op 27 juni was ik een van de ruim 50 sprekers op de 8e editie van de zeerĀ drukbezochte Permanent BETA-dag bij AmsterdamConnected. Op dit populaire estafette-event vanĀ Martijn Aslander (‘Nooit af’) en zijn beweging sprak ik over de ‘oerkracht van Storytelling’. Een eer om tussen topsprekers als Arko van Brakel, Claire Boonstra en Jitske Kramer (‘De Corporate Tribe’) te mogen spreken.

Spreken-op-Permanent-Beta

Een geslaagd event vol nieuwe tech-ontwikkelingen en een opvallend positieve vibe. Ik heb alleen maar blije gezichten gezien in Amsterdam Zuidoost (dat is niet vanzelfsprekend daar). Alsof creativiteit & innovatie het beste in de mens naar boven haalt šŸ™‚

>> De Huiskamer van Haarlem

Een bijzondere ervaring. Op de Grote Markt, onder de rook van de imposante Bavo-kerk, in een huiskamersetting voorlezen uit eigen werk. Dat deed ik afgelopen zondag in de bijzondere tentoonstelling ‘De Huiskamer van Haarlem’ van kunstenaar Hans Bossmann. Hij woont 5 wekenlang in historische Vishal in hartje Haarlem, en ontvangt daar dagelijks kunstenaars, muzikanten, dichters en schrijvers. Zondag 24 juli was de eer aan mij.

Oude-Vishal_Haarlem

Voor een groepje enthousiaste bezoekers heb ik verteld over ‘Weldaad Loont’, over mijn research in de koninklijke archieven van Paleis Noordeinde, over het heftige handschrift van koning Willem III, over zijn omstreden liefdesleven, en een hoofdstuk voorgelezen uit mijn boek. Na mooie woorden en een lekkere fles van Hans ook nog enkele boeken gesigneerd voor de gasten. Een mooie ochtend.

 

“Vlot geschreven!”

“Prachtige illustraties”

boek-Weldaad-loont

Contactgegevens