NIEUW – Premium Content abonnement: meer klanten door authentieke content!


Op een consistente manier zichtbaar worden, waardoor klanten moeiteloos op jouw pad komen!
 

In het PREMIUM CONTENT ABONNEMENT zetten we jouw verhalen op scherp, zodat je continu kant-en-klare authentieke content kan delen op je kanalen. Google is hier gek op, en zal je hoger waarderen!

Ik zie zoveel ondernemers VASTLOPEN door uitstelgedrag & perfectionisme..
Ze blijven posts en nieuwsbrieven voor zich uitschuiven of delen cliché-teksten en stockfoto’s op Facebook en Instagram, waardoor ze niet onderscheidend zijn en maar blijven STILSTAAN..

Heb jij hier ook last van?

Daarom sindskort het Premium Content Abonnement. Hiermee help ik je op een consistente, effectieve manier aan onderscheidende verhalen die je doelgroep wél raken.

Het noodzakelijke duwtje in de rug, de stok achter de deur.. Zodat je eindelijk die nieuwsbrief, sociale media-kanalen en website interessant maakt voor jouw klanten.

Niet 1 keer, maar constant en consequent met rijke authentieke content.. Google is er gek op, en zal je hoger waarderen in de zoekmachines!

Denk aan de wet: ‘Nothing beats consistency’

 
Voor een vast maandbedrag ontvang je 2x per maand 1-op-1 begeleiding waarin we jouw verhalen aanscherpen en authentiek maken. Met professionele feedback, voorzien van krachtige Storytelling & jouw tone of voice.

Waarmee je verlost wordt van uitstelgedrag, en groeit het vertrouwen van je klanten..

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat krijg je in deze Premium Content sessies?

  • 2 x per maand een uur online feedback-sessie
  • kant-en-klare kwaliteitscontent 
  • authentieke zichtbaarheid bij jouw doelgroep
  • klanten die zichzelf herkennen, en je vertrouwen!
  • 100 % persoonlijke aandacht 
  • iedere maand nieuwe onderscheidende verhalen 
  • een hogere ranking op Google

Kies uit 3 OPTIES:

Je kan kiezen tussen een kwartaal, 6 maand of jaarabonnement.

 *** BONUS ***
Bij een jaarabonnement krijg je nu 2 maanden GRATIS! (20 % korting)

 

Nieuwsgierig?

Mail voor meer info en aanmelding: kees@keesjandijkstra.nl

 
 
 
 
 

 

Schrijven = als wijn proeven

‘Huh, wat bedoel je?’ zie ik je denken.

Een goed glas wijn beoordeel je op de kleur, geur, je proeft, en laat hem eens goed over je tong rollen. Je zet al je zintuigen open om de wijn op waarde te schatten.

Dat doe ik met taal. Ik laat woorden resoneren, kijk naar de doelgroep, en voel of ze bij deze lezer passen. Ik proef als het ware of de gebruikte woorden smaakvol en krachtig genoeg zijn. Of ze bij je passen, anders gezegd: of ze authentiek zijn. Zo niet, dan kiezen we andere woorden die beter aansluiten.  Onze kleurrijke taal heeft zoveel synoniemen!

Waarom is dit belangrijk?

Vakjargon en clichés zijn een groot probleem in de hedendaagse communicatie, zowel offline als online. Als mensen je taal niet goed begrijpen groeit het wantrouwen en de afstand, en keldert de kans dat ze klant zullen worden.. Klanten zijn namelijk niet dom, ze voelen gelijk of je ze begrijpt of dat je ze iets probeert aan te smeren. Of je hun problemen écht snapt. Daar begint het mee.

Als je ze afschrikt met onduidelijk vakjargon (“we gaan deze optie borgen bij de stakeholders” brrr) ben je ze al kwijt voordat je überhaupt begonnen bent..
En toch zie ik dit nog bijna dagelijks, vooral bij websites van MKB-bedrijven en corporates. Daar wordt vaak nog oldskool gedacht: we moeten indruk maken met belangrijke termen.

Het is mijn diepste overtuiging dat je clichés ten alle tijden moet vermijden op je site, nieuwsbrief, blogs en social media-kanalen.

Je bereikt veel meer met de woorden die bij JOU passen. Daarmee word je authentieker, geloofwaardiger, krachtiger en overtuigender. Zo onderscheidt jezelf op een subtiele, originele manier zonder een ‘copycatter’ te worden.

Wist je dat schrijven heel therapeutisch werkt?

 

 

Een boek schrijven

Droom je al járen van een boek, maar kom je alleen geen stap verder?

Om mij heen hoor ik veel mensen die dromen over een eigen boek. Het is vaak een jarenlange wens die maar niet van de grond komt… Een onvervuld verlangen. Ik weet hoe je je voelt, ik heb mijn boekenambities ook veel te lang uitgesteld. Eind 2015 heb ik na 2 jaar archief- en literatuuronderzoek mijn eerste non-fictie boek afgerond (in boekwinkel en online te koop: zie hier).

Het kostte me bloed, zweet, tranen, zitvlees en doorzettingsvermogen. Maar nu kan ik zeggen dat het ge-wel-dig voelt om zo’n lang gekoesterde droom te verwezenlijken! Voldoenend ook, om stapels met dozen te zien staan bij de uitgever, en om je eerste boek te mogen vasthouden..

De dag dat ik mijn non-fictie manuscript inleverde bij de uitgever was ik beretrots: het is me gelukt! Dat voldane geluksgevoel voelde ik weer bij de daaropvolgende mijlpalen: het vers gedrukte boek in je handen (zie foto), je eigen boek zien liggen in boekwinkels en etalages, mooie reviews van lezers, honderden bestellingen in de voorverkoop, boekpresentatie vol lovende woorden (oa. van oud NAVO-baas De Hoop Scheffer) & signeersessies.

Ik gun iedereen met een boekenwens dit bijzondere gevoel. Daar kan geen geldbedrag tegenop… Ik help je graag de beslissende stappen te zetten, met je manuscript mee te lezen, om dit ook te bereiken!

Schrijfexpert

Ik deel graag mijn schrijfervaringen met professionals die dezelfde passie voor schrijven voelen. Maar die ook -tig redenen hebben om er niet mee aan de slag te gaan.. Ik ken de excuses. Na mijn eersteling, zit er een tweede boek in het vat. Ondertussen werk ik met veel plezier met ambitieuze ondernemers die beter willen leren schrijven en help ze met de uitvoering van hun schrijfprojecten.

Ook ben ik druk met de ontwikkeling van een mooie MASTERCLASS, een combinatie van online en offline diensten. Omdat je schrijfoefeningen prima online kunt doen kies is voor een videotraining, met ‘live’ feedback omdat dat meer impact heeft. Uit ervaring weet ik dat het erg stimulerend is om met anderen aan een gedeelde passie te werken, creatief bezig te zijn, samen met woorden te spelen.

Het schrijfproces vergt een lange adem waarbij een steuntje in de rug geen overbodige luxe is: zo kun je samen blijven puzzelen, herschrijven en elkaars hoofdstukken ‘peeren’ en ‘tegenlezen’. Maar ik kan je zeggen, het is alle inspanningen waard. Zeker als je daarna met je boek op primetime TV voor 700.000 kijkers mag vertellen over de inhoud.

Schrijfvertrouwen

Misschien denk je: ‘er zijn zoveel schrijfcoaches, waarom zou ik voor jou kiezen?’
Door mijn jarenlange schrijfexpertise als academisch geschoolde verslaggever weet ik hoe je lezers boeit. Door ze vanaf de eerste zin bij de kladden te grijpen! Daarnaast heb ik het hele schrijfproces van A tot Z met succes doorlopen, bezit ik een diepe liefde voor onze taal en kan ik je met mijn enthousiasme en gedrevenheid op meerdere vlakken tegelijk ondersteunen: met je schrijfstijl, structuur, zitvlees kweken, maar ook met de gevoelswaarde van woorden.

En misschien nog wel het belangrijkste: met het overwinnen van mentale drempels en onvermijdelijke tegenslagen. Het mentale deel – ik noem het ‘schrijfvertrouwen’ – is in mijn ogen één van de belangrijkste aspecten om te slagen in het schrijverschap.

Nieuwsgierig?

Mail voor een vrijblijvende gratis (Skype)afspraak: info@keesjandijkstra.nl

 

Stel niet langer uit!

Schrijven is heerlijk, en als je in een flow zit, ook ontspannend.

Naast schrijfcoaching en programma’s (‘Effectief bloggen’) ben ik druk met een Masterclass, webinars en een mooi Storytelling-event aan zee. Hou de homepage in de gaten!

Meer weten?

Wil je al járen dat boek schrijven of beter leren bloggen? En kom je alleen geen stap verder?
Mail me dan voor een GRATIS (Skype)adviesgesprek.
Twitteren kan ook: @KeesJD

Stop met twijfelen. Ga voor je droom!

“Vlot geschreven!”

“Prachtige illustraties”

boek-Weldaad-loont

Contactgegevens

kees@keesjandijkstra.nl
Instagram: Instagram
Twitter: @KeesJD
LinkedIn: LinkedIn