Ervaringen

 

 

“We hebben Kees-Jan leren kennen als een toegewijde en hardwerkende interimmer. Hij heeft zich als een zeer betrokken collega opgesteld en de berichtgeving op AEGONNet zelfstandig tot een succes gemaakt.”

Jan Driessen – Directeur Q & A, oud-directeur Communicatie AEGON Nederland

 

“Online onderzoeksbureau DamKam van Kees-Jan heeft een heidens karwei geklaard en op basis van 300.000 tweets sentiments-analyses uitgevoerd. Het onderzoek is erg professioneel opgezet en is wat mij betreft een mooie next-step in onderzoeksland.”

Frank Janssen – oprichter & uitgever trendblog Frankwatching.com

 

“Kees-Jan liet zich opmerken als een sterk verslaggever en auteur van levendige reportages. Hij werkt snel, accuraat, zelfs in heel moeilijke deadline-omstandigheden.”

– Geert van Hecke –  oud adjunct-hoofdredacteur dagblad De Morgen (Brussel)

 

 

“De cursus copywriting heb ik met veel plezier gevolgd. De feedback van Kees-Jan was zorgvuldig en inhoudelijk waardevol. De cursus geeft een inkijkje in het vak copywriting.”

– Roy Uijtenhaak –  E-commerce manager Sissy Boy

 

“Jij schept iedere dag iets dat mensen in beweging zet. Een concept, of een kunstwerk van woorden. Wat hebben we de afgelopen weken genoten en geleerd van al jouw kennis en kunde. Dankjewel!”

– Froukje Budding – Communicatie-medewerker Teylers Museum

 

Weldaad Loont is een kloek boek geworden waar jij tevreden mee mag zijn. Het is werkelijk een mooie, verzorgde uitgave geworden. Met genoegen zie ik terug op onze samenwerking.”

Bernard Woelderink – oud-directeur Koninklijk Huisarchief & begeleider bij ‘Weldaad Loont’

 

“Hartelijk dank voor de mooie Quest Historie die ik kreeg. Bij een eerste blik zag ik dat u een groot deel van de inhoud voor uw rekening hebt genomen: een vruchtbare kracht, zal ik maar zeggen.”

– Cisca Dresselhuys – oud-hoofdredactrice Opzij

 

 

“Je interview sluit goed aan bij ons gesprek over internationaal ondernemen. Het is een mooi eindresultaat geworden!”

Jan Kees de Jager – ondernemer, oud-CDA-minister van Financiën

 

Roos_SmitBertens

“We vinden jouw verslagen van de KEI-leergang voor de Rechtspraak erg prettig om te lezen. We zijn blij met jouw enorme inzet en toewijding bij de presentaties.”

Rosemarie Smit – trainer SmitBertens BV

 

 

Jennie-vd-Wal_ref“Wat heerlijk om iemand naast je te hebben die kritisch is, precies de juiste vragen stelt, en je ook nog eens weet te motiveren om door te zetten, terwijl je aan het schrijven bent. Kees-Jan straalt rust, zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Daar kan ik van leren door mezelf eraan te spiegelen.”

Jennie van der Wal – gelukscoach & kindertolk

 

 

 

 

“Wat ik ontzettend goed vindt van Kees-Jan is dat hij de tijd voor je neemt. Hij is heel geïnteresseerd, geeft je alle ruimte om te vertellen wat je kwijt wil, en maakt daar bondige blogs van. Die combinatie vind ik erg prettig.”
Evi Vermeer – teamcoach ‘Teams@Work’

 

 

“Omdat Kees-Jan veel ervaring heeft in communicatie, stelt hij de juiste vragen en spiegelt hij heel goed. Hij haalt snel naar boven waar het écht om gaat.”

Gidi Heyens – coach, trainer & spreker ‘Bureau Schitterend’