Testimonials

“Collega’s die met Kees-Jan hebben samengewerkt ervaren hem als een fijne collega; rustig, vriendelijk, meedenkend, vernieuwend, secuur en geëngageerd.”

– Rosalie Schuurman – clustermanager Communicatie, Logius (ministerie van Binnenlandse Zaken)

“Kees-Jan liet zich opmerken als een sterk verslaggever en auteur van levendige reportages. Hij werkt snel, accuraat, zelfs in heel moeilijke deadline-omstandigheden. Hij staat deontologisch sterk in zijn schoenen.”

– Geert van Hecke –  oud adjunct-hoofdredacteur dagblad De Morgen (Brussel)

“Je interview sluit goed aan bij ons gesprek over internationaal ondernemen. Het is een mooi eindresultaat geworden!”

Jan Kees de Jager – ondernemer & oud-minister van Financiën (CDA)

“De workshop was geweldig! De deelnemers gingen gelijk met je tips aan de slag. Je energie en enthousiasme hebben een speciale sfeer gegeven aan de schrijfweek.”

– Esther Jacobs – Internationaal TEDx-spreker, auteur van 30 boeken & organisator schrijfweken

Weldaad loont is een kloek boek geworden waar jij zeker tevreden mee mag zijn. Het is werkelijk een mooie, verzorgde uitgave geworden. Met genoegen zie ik terug op onze samenwerking.”

Bernard Woelderink – oud-directeur Koninklijk Huisarchief & begeleider van boek ‘Weldaad loont’

“Een super interessante workshop. Dankzij jou gebruik ik nu storytelling in mijn boek. Ik kan iedereen aanraden deze workshop te volgen, daar worden je verhalen écht van.”

–  ir. Tim van Hattum – programmaleider Klimaat aan Universiteit van Wageningen & TEDx-spreker

“Onderzoeksbureau DamKam van Kees-Jan heeft een heidens karwei geklaard: op basis van 300.000 tweets sentiments-analyses uitgevoerd. Het data-onderzoek is erg professioneel opgezet en wat mij betreft een mooie next-step in onderzoeksland.”

Frank Janssen – oprichter & uitgever trendblog Frankwatching.com

 

“We hebben Kees-Jan leren kennen als een toegewijde en hardwerkende interimmer. Hij heeft zich als een zeer betrokken collega opgesteld en de berichtgeving op AEGONNet zelfstandig tot een succes gemaakt.”

Jan Driessen – Directeur Q & A, oud-directeur Communicatie AEGON Nederland

“Kees-Jan heeft aangetoond een vakman te zijn. Een gedreven journalist die zich vastbijt in een onderwerp, en er het beste uit wil halen.”

– Jeroen Kraakman – oud-manager Interne Media ABN AMRO, hoofdkantoor Zuidas

“Deze schrijfworkshop over Storytelling was absoluut verhelderend voor ons allemaal.”

– Ajay Ahan – Amerikaans cardioloog en CEO, deelnemer Storytelling-workshop in Frankrijk

“Hartelijk dank voor de mooie Quest Historie die ik kreeg. Bij een eerste blik zag ik dat u een groot deel van de inhoud voor uw rekening hebt genomen: een vruchtbare kracht, zal ik maar zeggen.”

– Cisca Dresselhuys – (oud) hoofdredacteur van magazine Opzij 

 

 

“Als je met Kees-Jan werkt, zal je veel energie en inspiratie krijgen. Hij denkt met je mee en schakelt heel snel. Het is heerlijk om met hem te werken. Ik kan hem van harte aanbevelen.”

– Katja van Gulick – Leiderschapscoach & gecertificeerd MBTI-expert

“Na ‘Storytelling aan Zee’ voel ik minder schroom om naar buiten te treden. Deze heerlijke dag heeft me geleerd in mijn verhaal te geloven, mijzelf zichtbaar te maken en uit te spreken wat ik wil. Grote dankbaarheid.”

– Diana Deborah Dekker, medewerker Bespreekbureau


“Wat ik ontzettend goed vindt van Kees-Jan is dat hij de tijd voor je neemt. Hij is heel geïnteresseerd, geeft je alle ruimte om te vertellen wat je kwijt wil, en maakt daar bondige blogs van. Die combinatie vind ik erg prettig.”
Evi Vermeer – teamcoach ‘Teams@Work’

 

“Omdat Kees-Jan veel ervaring heeft in communicatie, stelt hij de juiste vragen en spiegelt hij heel goed. Hij haalt snel naar boven waar het écht om gaat.”

Gidi Heyens – coach & trainer ‘Bureau Schitterend’

 

Jennie-vd-Wal_ref“Wat heerlijk om iemand naast je te hebben die kritisch is, precies de juiste vragen stelt, en je ook nog eens weet te motiveren om door te zetten, terwijl je aan het schrijven bent. Kees-Jan straalt rust, zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Daar kan ik van leren door mezelf eraan te spiegelen.”

Jennie van der Wal – gelukscoach & kindertolk

 

“Ik wil je hartelijk danken voor je inzet als Communicatiedocent. Ik kijk terug op een fijne, ongecompliceerde samenwerking!”

– Marjan Onderwater – teammanager Regio College Zaanstreek, Purmerend

“Jouw cursus bij Hogeschool van Amsterdam heb ik met veel plezier gevolgd. Je feedback was zorgvuldig en inhoudelijk waardevol. De cursus geeft een mooi inkijkje in het vak copywriting.”

– Roy Uijtenhaak –  E-commerce manager Sissy Boy

 

“Jij schept iedere dag iets dat mensen in beweging zet. Een concept, of een kunstwerk van woorden. Wat hebben we de afgelopen tijd genoten en geleerd van jouw kennis en kunde. Dankjewel!”

– Froukje Budding – Communicatiemanager Lisser Art museum