De feedback sessies: kant-en-klare content


Wil je ook ZICHTBAARDER worden als jezélf?
Dat klanten gelijk weten wat ze aan je hebben, zonder energievretende trucjes. 
 

Ik zie veel ondernemers VASTLOPEN door uitstelgedrag en perfectionisme..
Herken je dit?
Weerstand voelen bij jezelf verkopen, en onzeker over je nieuwsbrieven?
Blijf je ook social media-post en nieuwsbrieven voor je uitschuiven? 
Ik weet hoe dat voelt, want als perfectionist heb ik hier ook veel last van gehad..
Dat is frustrerend, als je weet dat je goed bent in je vak maar je klanten wegblijven en je omzet achterblijft.

Wat houden de ‘feedback sessies’ in?

Dan heb ik iets voor jou: maandelijkse Feedback sessies!
Een abonnement op kwaliteitsverhalen. Hiermee leer je op een consistente manier onderscheidende verhalen delen, waardoor je overtuigend en autthentiek zichtbaar wordt, in een tijd dat iedereen steeds meer online werkt.
Doe je dit consistent, dan gaan klanten JOU weten te vinden zonder bullshit-marketing. En ook niet onbelangrijk: Google is gek op consistente, originele content.
Hoe fijn is dat?!


Het noodzakelijke duwtje in je rug,
de bekende stok achter de deur.
.
Zodat je nieuwsbrief en sociale media-kanalen veel interessanter & urgenter worden. En jij meer klanten krijgt!

Continu premium content delen

Niet 1 keer, maar continu en consequent premium authentieke content delen..
Niet alleen je klanten maar ook Google is er gek op: die gaat je hoger waarderen in hun zoekmachines!
Waardoor mensen je nóg sneller weten te vinden. Een opwaartse spiraal naar meer omzet & succes. Lekker man.

Denk aan de wet: ‘Nothing beats consistency’

 
Met de sessies ontvang je voor een vast maandbedrag 2x p/m feedback op door jou ingeleverde verhalen.
JIJ bepaalt welk onderwerp & verhaal je indient. Daarop ontvang je professionele feedback van mij – een academisch geschoolde journalist en eindredacteur – met extra advies over de tone-of-voice.
Nadat we jouw doelgroep eerst goed in kaart hebben gebracht.

Verlos jezelf van uitstelgedrag en buikpijn!

Ga consistent kwaliteitscontent delen vanuit jouw authenticiteit. Je zal zien dat je klantenbestand moeiteloos gaat groeien, net als het bij andere klanten heeft gedaan.

 

Wat krijg je in mijn ‘feedback sessies’?

  • 2x per maand feedback op jouw verhalen
  • consistente kwaliteitscontent
  • meer zichtbaarheid
  • meer overtuigingskracht
  • klanten die zichzelf herkennen
  • mensen die je sneller vertrouwen
  • onderscheidende verhalen in een overvolle markt
  • een hogere ranking op Google

 

 

Wil je dit ook?

Klik op onderstaande button, voor een kennismakingsgesprek. Hierin kan je al je vragen stellen over de sessies en de prijs.
We bieden een kwartaal of half jaar abonnement, omdat de winst zit in consistent goede content delen.

Of mail even naar: kees@keesjandijkstra.nl

 
 
 

Schrijven = als wijn proeven

‘Huh, wat bedoel je?’ hoor ik je denken.

Een goed glas wijn beoordeel je op kleur, geur. Je proeft, en laat hem eens goed over je tong rollen. Je zet al je zintuigen open om de wijn op waarde te schatten.

Dat doe ik graag met taal. Ik laat woorden RESONEREN, kijk naar de doelgroep, en voel of ze bij deze lezer passen. Ik proef als het ware of de gebruikte woorden smaakvol en krachtig genoeg zijn.

Of ze bij je passen, anders gezegd: of ze authentiek zijn. Zo niet, dan kiezen we andere woorden die beter aansluiten.  Onze kleurrijke taal heeft zoveel synoniemen!

Waarom belangrijk?

Vakjargon en clichés zijn een probleem in de hedendaagse communicatie, zowel offline als online. Als mensen je taal niet goed begrijpen groeit het wantrouwen en de afstand, en keldert de kans dat ze klant zullen worden..

Klanten zijn namelijk niet dom, ze voelen gelijk of je ze begrijpt of dat je ze iets probeert aan te smeren. Of je hun problemen écht snapt.

Als je ze afschrikt met onduidelijk vakjargon (“we gaan dit borgen bij de stakeholders” brrr) ben je ze al kwijt voordat je überhaupt begonnen bent..
En toch zie ik dit nog bijna dagelijks. Er wordt vaak oldskool gedacht: we moeten indruk maken met belangrijke woorden.

Het is mijn diepste overtuiging dat je clichés ten alle tijden moet vermijden op je site, nieuwsbrief, blogs en social media-kanalen.

Je bereikt veel meer met woorden die bij JOU passen. Daarmee word je authentieker, geloofwaardiger, krachtiger en overtuigender. Zo onderscheidt jezelf op een originele manier zonder een ‘copycatter’ te worden.

Een boek schrijven?

Droom je al járen van een boek, maar kom je geen stap verder?

Om mij heen hoor ik veel mensen die dromen over een eigen boek. Het is vaak een jarenlange wens die maar niet van de grond komt…
Een onvervuld verlangen. Ik weet hoe je je voelt, ik heb mijn boekenambities ook veel te lang uitgesteld. Eind 2015 heb ik na 2 jaar archief- en literatuuronderzoek mijn 1e non-fictie boek afgerond (online nog te koop: zie hier).

Het kostte bloed, zweet, tranen, zitvlees en doorzettingsvermogen. Maar ik kan zeggen dat het super voelt om zo’n lang gekoesterde droom te verwezenlijken! Voldoenend ook, om stapels met dozen te zien staan bij de uitgever, en om je eerste verse boek te mogen vasthouden..

De dag dat ik mijn non-fictie manuscript inleverde bij de uitgever was ik beretrots: het is me gelukt!

Dat voldane geluksgevoel voelde ik weer bij de daaropvolgende mijlpalen: het vers gedrukte boek in je handen (zie foto), je eigen boek zien liggen in boekwinkels en etalages, mooie reviews van lezers, veel bestellingen in de voorverkoop, een boekpresentatie vol lovende woorden, oud NAVO-baas De Hoop Scheffer die mijn 1e exemplaar in ontvangst nam..

Ik gun iedereen met een boekenwens dit bijzondere gevoel. Daar kan geen geldbedrag tegenop…
Ik help je graag de beslissende stappen te zetten, met je mee te denken, zodat jij dit ook te bereiken!

Schrijfexpert

Ik deel graag mijn schrijfervaringen met professionals die dezelfde passie voor schrijven voelen. Maar die ook -tig redenen hebben om er niet mee aan de slag te gaan.. Ik ken de excuses. Na mijn eersteling, zit er een tweede boek in het vat. Ondertussen werk ik met veel plezier met ambitieuze ondernemers die beter willen leren schrijven en help ze met de uitvoering van hun schrijfprojecten.

Ook ben ik druk met de ontwikkeling van een mooie MASTERCLASS, een combinatie van online en offline diensten. Omdat je schrijfoefeningen prima online kunt doen kies is voor een videotraining, met ‘live’ feedback omdat dat meer impact heeft. Uit ervaring weet ik dat het erg stimulerend is om met anderen aan een gedeelde passie te werken, creatief bezig te zijn, samen met woorden te spelen.

Het schrijfproces vergt een lange adem waarbij een steuntje in de rug geen overbodige luxe is: zo kun je samen blijven puzzelen, herschrijven en elkaars hoofdstukken ‘peeren’ en ‘tegenlezen’. Maar ik kan je zeggen, het is alle inspanningen waard. Zeker als je daarna met je boek op primetime TV voor 700.000 kijkers mag vertellen over de inhoud.

Schrijfvertrouwen

Misschien denk je: ‘er zijn zoveel schrijfcoaches, waarom zou ik voor jou kiezen?’
Door mijn jarenlange schrijfexpertise als academisch geschoolde verslaggever weet ik hoe je lezers boeit. Door ze vanaf de eerste zin bij de kladden te grijpen! Daarnaast heb ik het hele schrijfproces van A tot Z met succes doorlopen, bezit ik een diepe liefde voor onze taal en kan ik je met mijn enthousiasme en gedrevenheid op meerdere vlakken tegelijk ondersteunen: met je schrijfstijl, structuur, zitvlees kweken, maar ook met de gevoelswaarde van woorden.

En misschien nog wel het belangrijkste: met het overwinnen van mentale drempels en onvermijdelijke tegenslagen. Het mentale deel – ik noem het ‘schrijfvertrouwen’ – is in mijn ogen één van de belangrijkste aspecten om te slagen in het schrijverschap.

Nieuwsgierig?

Mail voor een vrijblijvende gratis (Skype)afspraak: info@keesjandijkstra.nl

 

“Vlot geschreven!”

“Prachtige illustraties”

boek-Weldaad-loont

Contactgegevens

kees@keesjandijkstra.nl
Instagram: Instagram
Twitter: @KeesJD
LinkedIn: LinkedIn