Masterclass Creatief Schrijven

Meer impact met authentieke verhalen

Leer helder schrijven

 Creëer je EIGEN verhaal

 Ontspannen in SCHRIJFFLOW

 Hoe schrijf je veelgelezen blogs?

 Verhoog je authentieke waarde

✔ Jezelf op simpele wijze ONDERSCHEIDEN

 Verbinden met STORYTELLING

 Nooit meer buikpijn voor de nieuwsbrief

Storytelling is hot. Niet voor niks!

In deze tijd is er meer dan ooit behoefte aan authentieke verhalen. Terug naar het OERGEVOEL: verhalen delen vanuit je hart & intuïtie.

In deze online schrijfcursus – opgezet voor ondernemers en communicatie-professionals ontwikkel je met schrijfoefeningen en mijn persoonlijke feedback je EIGEN VERHAAL. Je leert hoe je in een ontspannen SCHRIJFFLOW komt, en hoe je met STORYTELLING mensen VERBINDT. Door ze te raken. Met woorden. JOUW woorden.
Zodat je nooit meer zonder inspiratie achter je laptop hoeft te zitten!

Wat levert deze Masterclass je op?

 • Een krachtig AUTHENTIEK verhaal
 • Waardevolle kennis over STORYTELLING
 • Een ‘tone of voice’ die bij je past
 • Kennis over klikbare oneliners & BLOGS
 • Schrijfbuddies waarmee je kan delen
 • Schrijfplezier & flow
 • Tools voor JE DROOM: een eigen boek!
 • Meer authenticiteit > meer aanvragen > meer omzet

In deze Masterclass deel ik als auteur, journalist & schrijfdocent mijn BELANGRIJKSTE LESSEN uit de afgelopen twintig jaar. Naast anekdotes en mijn persoonlijke FEEDBACK kun je vragen stellen in speciale Q & A’s en leer je leuke schrijfbuddies kennen in onze Facebookgroep. Zodat je elkaar kunt INSPIREREN. Ik hoor vaak hoe motiverend deelnemers het vinden om hun schrijfervaringen te kunnen delen.

Leer ook authentiek schrijven, als stevige fundering voor je business.
Zodat je verhalen resoneren bij mensen, en je impact en omzet vanzelf gaan groeien..

In plaats van steeds stressvol klanten moeten binnenharken en ze krampachtig proberen te overtuigen op sociale media, trek je met authentieke teksten en blogs vanzelf mensen aan… Zodat je tijd & energie overhoudt!

Wat zeggen anderen? – Testimonials

“De cursus heb ik met veel plezier gevolgd. De feedback van Kees-Jan was zorgvuldig en inhoudelijk waardevol. De cursus geeft een inkijkje in het vak copywriting.”

– Roy Uijtenhaak –  E-commerce manager Sissy Boy

“Jij schept iedere dag iets dat mensen in beweging zet. Een concept, of een kunstwerk van woorden. Wat hebben we de afgelopen weken genoten en geleerd van al jouw kennis en kunde. Dankjewel!”

– Froukje Budding – Communicatie-medewerker Teylers Museum

“Wat heerlijk om iemand naast je te hebben die kritisch is, precies de juiste vragen stelt, en je ook nog eens weet te motiveren om door te zetten, terwijl je aan het schrijven bent. Kees-Jan straalt rust, zelfvertrouwen en professionaliteit uit.”

– Jennie van der Wal – gelukscoach & kindertolk

“Wat ik ontzettend goed vindt van Kees-Jan is dat hij de tijd voor je neemt. Hij is heel geïnteresseerd, geeft je alle ruimte om te vertellen wat je kwijt wil, en maakt daar bondige blogs van. Die combinatie vind ik erg prettig.”

– Evi Vermeer – teamcoach ‘Teams@Work’

> SCHRIJF JE NU IN en ontvang gelijk veel kennis in je mailbox!

Ontwikkel je eigen authentieke verhaal, en leer hoe je STORYTELLING inzet om veel effectiever te communiceren.  

Zodat je content maakt die resoneert, die mensen RAAKT. En je nooit meer GEFORCEERD hoeft te verkopen met gladde pr-praat!
Een DIEPTE-INVESTERING in je loopbaan, nu laagdrempeliger dan ooit beschikbaar..

 

Investering?

NU >> geen 427,- maar slechts 277,- euro

Mijn nieuwe Masterclass is inclusief:

 • Videolessen met oefeningen
 • PERSOONLIJKE Feedback
 • Q & A voor je VRAGEN
 • Facebookgroep met schrijfbuddies
 • ONBEPERKT toegang
 • BONUSSEN: oa. korting op mijn Storytelling-workshop

 

FAQ

 • Ik hou van schrijven maar ben geen ondernemer. Is deze Masterclass dan wel geschikt voor mij?
  ‘Jazeker. De focus ligt op ondernemers die meer impact en verbinding met hun klanten willen, maar deze Masterclass is zo ontwikkeld dat ook communicatie-professionals die vaak blogs & nieuwsbrieven schrijven er veel van kunnen opsteken. Ontspannen en creatief leren schrijven heeft duurzame effecten voor iedereen. Het is een diepte-investering in je loopbaan.’
 • Gaat dit programma alleen over beter leren schrijven? 
  ‘Nee, naast schrijfoefeningen gaat deze Masterclass juist over de impact van je woorden, over authentiek ondernemen, over hoe je Storytelling effectief kan inzetten. Met antwoord op vragen als ‘hoe krijg je online aandacht?’, ‘wat maakt mij authentiek?’ Let wel: het is een Masterclass met highlights, om je te stimuleren en te inspireren, geen schrijfopleiding.
 • In de video’s zitten schrijfoefeningen. Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?
  ‘In iedere video (5-10 minuten) wordt steeds 1 schrijfoefening besproken. Om er zoveel mogelijk uit te halen, zou ik een dagdeel per week aanraden. De ene oefening vraagt meer tijd dan de andere, maar ik denk dat je met 4-6 uur per week een heel eind komt. Vergeet niet: je schrijft voor jezelf, en voor je biz.. Creatief Schrijven is een kwestie van veel doen, van ACTIE, dus hoe meer je oefent, hoe sneller je succes boekt.’
 • Waarop krijg ik precies feedback, en hoe?
  ‘Als je na iedere video de bijbehorende oefening maakt en deze naar mij mailt, ontvang je binnen een week mijn persoonlijke feedback, in je mailbox. Geen open deuren en dooddoeners, maar persoonlijk commentaar vanuit mijn 20 jaar schrijfervaring, zodat je schrijfstijl supersnel groeit en je creatievere content kunt maken (remember: content is King). Dit punt is de grote meerwaarde van deze Masterclass, vergeleken met andere online trainingen.’
 • Als ik vastzit met het schrijven, kan ik dan contact opnemen?
  ‘Ik hou regelmatig Q & A-webinars, exclusief voor de Masterclass-deelnemers. Ze worden aangekondigd in de Facebookgroep. Daarin kun je alles vragen! En je kunt 24/7 terecht in de Facebookgroep, waar je ook ervaringen kunt delen.’
 • Mocht ik de oefeningen hebben gedaan en niet tevreden zijn over het effect van deze Masterclass?
  ‘Ik bied een 100 % niet-goed-geld-terug-garantie. Als je het gevoel hebt dat deze Masterclass niet voldoet aan je verwachtingen, mail me dan binnen 14 dagen na aanmelding, dan krijgt je het volledige bedrag teruggestort!’

Ja, ik doe graag mee!