Masterclass Moeiteloos Schrijven

Meer impact met authentieke verhalen

Leer moeiteloos schrijven

 Ontspannen in SCHRIJFFLOW

 Effectieve schrijfoefeningen

 Hoe maak je veelgelezen blogs?

 Wat maakt jou authentiek?

 Verbinden met STORYTELLING

 Nooit meer BUIKPIJN voor je nieuwsbrief

Storytelling blijft hot. Niet voor niks!
Wij mensen zijn verhalenvertellers, al eeuwenlang. Verhalen helpen ons de wereld te begrijpen. In deze tijd is er meer dan ooit behoefte aan authentieke verhalen én leiders.

In deze Masterclass – voor coaches en communicatie-professionals leer je moeiteloos schrijven. Zodat je klanten gaat aantrekken met jouw eigen authentieke verhaal.

Wat levert deze Masterclass je op?

 • Een krachtig AUTHENTIEK verhaal
 • Waardevolle kennis over STORYTELLING
 • Een ‘tone of voice’ die bij je past
 • Kennis over klikbare oneliners & BLOGS
 • Schrijfbuddies waarmee je kan delen
 • Schrijfplezier & flow
 • Tools voor JE DROOM: een eigen boek!
 • Meer authenticiteit > meer aanvragen > meer omzet

In deze Masterclass deel ik als auteur, journalistiek ondernemer & schrijfdocent mijn BELANGRIJKSTE LESSEN uit 20 jaar schrijfervaring. Naast uitgebreide persoonlijke FEEDBACK kun je vragen stellen in de Q & A’s en ontmoet je gelijkgestemde schrijfbuddies in de Facebookgroep. Waar je in een besloten omgeving elkaar kunt INSPIREREN. Ik hoor vaak hoe motiverend deelnemers het vinden om hun schrijfervaringen te delen, vandaar.

Leer ook authentiek schrijven, een duurzame investering in je business & communicatie-skills.
Zodat je verhalen resoneren bij mensen, en je impact en omzet vanzelf gaan groeien..

In plaats van steeds stressvol klanten te moeten binnenharken en ze proberen te overtuigen, trek je met authentieke content vanzélf aandacht én klanten.. Omdat je mensen op een dieper emotioneel niveau raakt. En jij niet alleen beter gaat draaien, maar ook meer voldoening uit je werk haalt..

In deze korte cursus – voor ondernemers en communicatie-professionals leer je moeiteloos schrijven én mensen verbinden met STORYTELLING. Door ze te raken. Met woorden. JOUW woorden.
Zodat je nooit meer buikpijn hoeft te hebben voor het schrijven van een blog of nieuwsbrief, en vanzelf klanten gaat aantrekken!

 

Wat zeggen anderen over mijn diensten? – Testimonials

“De cursus heb ik met veel plezier gevolgd. De feedback van Kees-Jan was zorgvuldig en inhoudelijk waardevol.”

Roy Uijtenhaak –  E-commerce manager Sissy Boy

“Jij schept iedere dag iets dat mensen in beweging zet. Een concept, of een kunstwerk van woorden. Wat hebben we de afgelopen weken genoten en geleerd van al jouw kennis en kunde. Dankjewel!”

– Froukje Budding – Communicatie-medewerker Teylers Museum Haarlem

“Wat heerlijk om iemand naast je te hebben die kritisch is, precies de juiste vragen stelt, en je ook nog eens weet te motiveren om door te zetten, terwijl je aan het schrijven bent. Kees-Jan straalt rust, zelfvertrouwen en professionaliteit uit.”

– Jennie van der Wal – gelukscoach 

“Wat ik ontzettend goed vindt van Kees-Jan is dat hij de tijd voor je neemt. Hij is heel geïnteresseerd, geeft je alle ruimte om te vertellen wat je kwijt wil, en maakt daar bondige verhalen van. Die combinatie vind ik erg prettig.”

– Evi Vermeer – teamcoach ‘Teams@Work’

> SCHRIJF JE NU IN en ontvang direct de 1e videoles !

Ontwikkel je eigen authentieke verhaal, leer hoe je STORYTELLING inzet om beter te communiceren. Het maakt je onderscheidend, omdat we door alle technische hulpmiddelen steeds minder authentiek zijn geworden. Trap niet in deze VALKUIL, deel content die resoneert bij je doelgroep. Zodat je nooit meer hoeft te verkopen met PR-praat!

Een DIEPTE-INVESTERING in je business én in JEZELF. Nu voor een fractie van wat het je gaat opleveren.. Een scherpe prijs omdat authentieke content essentieel is anno nu en ik zoveel mogelijk mensen wil helpen.

 

Jouw investering ?

>>  97,- euro (ex btw)

Deze online Masterclass is inclusief:

 • Serie videolessen met schrijfoefeningen
 • Q & A’s
 • Inhoudelijke feedback
 • Facebookgroep met schrijfbuddies
 • BONUSSEN:
  – extra inspiratievideo’s
  – korting op vervolg-traject & workshops

FAQ

 • Ik wil beter leren schrijven maar ben geen ondernemer. Is deze Masterclass dan wel geschikt voor mij?
  ‘Ja. De focus ligt op ondernemers die meer impact en verbinding met hun klanten willen, maar de Masterclass is zo ontwikkeld dat ook communicatie-professionals die beroepsmatig schrijven (content/nieuwbrieven/blogs) er veel van kunnen leren. Creatief & authentiek schrijven heeft duurzame effecten voor iedere professional. Het is een diepte-investering in je loopbaan. Voor een scherpe prijs. En je kunt zelf je tijd indelen.’
 • Gaat dit programma alleen over goed leren schrijven? 
  ‘Nee, naast schrijfoefeningen gaat deze Masterclass over contentmarketing. Over de impact van woorden, over authenticiteit, en over hoe je Storytelling effectief kan inzetten online. Met antwoord op concrete vragen als: ‘hoe krijg ik online aandacht?’, ‘wat maakt mij authentiek?’ en ‘hoe kan ik bloggen zonder buikpijn?’
  Let wel: dit is een Masterclass om je te inspireren en op gang te helpen, geen volwaardige schrijfopleiding.’
 • In de video’s zitten schrijfoefeningen. Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?
  ‘In iedere video (5-10 minuten) zit idd. een schrijfoefening, soms twee. Om er zoveel mogelijk uit te halen, kan je uitgaan van een dagdeel per week. De ene oefening vraagt meer tijd dan de andere, maar ik denk dat je met 4 tot 6 uur per week een heel eind komt. Vergeet niet: je schrijft voor JEZELF, en voor je eigen bedrijf (of voor je baas, maar niet voor mij 😉 Moeiteloos leren schrijven is een kwestie van veel doen, van ACTIE: hoe meer je oefent, hoe sneller je successen zal boeken.’
 • Als ik vastloop met mijn schrijfoefeningen, kan ik dan contact opnemen?
  ‘Ja, ik hou regelmatig Q & A-webinars, exclusief voor Masterclass-deelnemers. De data deel ik in de besloten Facebookgroep. In de Q & A’s kun je alles vragen en geef ik feedback. Je kunt natuurlijk ook 24/7 terecht in de Facebookgroep, waar je onderling ervaringen kunt uitwisselen en elkaar kan inspireren!