Masterclass Moeiteloos Schrijven

Meer impact met authentieke verhalen

Leer moeiteloos schrijven

 Ontspannen in SCHRIJFFLOW

 Effectieve schrijfoefeningen

 Hoe maak je veelgelezen blogs?

 Wat maakt jou authentiek?

 Verbinden met STORYTELLING

 Nooit meer BUIKPIJN voor je nieuwsbrief

Storytelling blijft hot. Niet voor niks!
Wij mensen zijn verhalenvertellers, al eeuwenlang. Verhalen helpen ons de wereld te begrijpen. In deze onrustige tijd is er meer dan ooit behoefte aan authentieke verhalen én leiders.

In deze videocursus – voor coaches en communicatie-professionals leer je moeiteloos schrijven. Zodat je klanten gaat aantrekken met jouw authentieke verhaal.

Wat levert deze Masterclass je op?

 • Een krachtig AUTHENTIEK verhaal
 • Waardevolle kennis over STORYTELLING
 • ‘Tone of voice’ die bij je past
 • Kennis over klikbare oneliners 
 • Schrijfplezier!
 • Meer authenticiteit > meer aanvragen > meer omzet

In deze Masterclass deel ik als storyteller, auteur & schrijfdocent mijn BELANGRIJKSTE LESSEN uit 20 jaar schrijfervaring. Naast de handzame videolessen kun je persoonlijke FEEDBACK ontvangen op je schrijfoefeningen. Zo word deze cursus nog waardevoller!

Leer ook authentiek schrijven, een duurzame investering in je communicatie-skills.
Zodat je verhalen resoneren bij mensen, en je impact groeit.

In plaats van steeds stressvol klanten te moeten binnenharken, trek je met authentieke content moeiteloos klanten aan. Omdat je mensen op een dieper emotioneel niveau raakt. Zodat jij niet alleen beter gaat draaien, maar ook meer voldoening uit je werk haalt..

In deze korte videocursus – voor ondernemers en communicatie-professionals leer je moeiteloos schrijven én mensen verbinden met STORYTELLING. Door ze te raken. Met woorden. JOUW woorden.

Zodat je nooit meer buikpijn hoeft te hebben voor je blog en nieuwsbrief en vanzelf klanten gaat aantrekken!

 

Wat zeggen anderen over mijn diensten? – Testimonials

“De cursus heb ik met veel plezier gevolgd. De feedback van Kees-Jan was zorgvuldig en inhoudelijk waardevol.”

Roy Uijtenhaak –  E-commerce manager Sissy Boy

“Jij schept iedere dag iets dat mensen in beweging zet. Een concept, of een kunstwerk van woorden. Wat hebben we de afgelopen weken genoten en geleerd van al jouw kennis en kunde. Dankjewel!”

– Froukje Budding – Communicatie-medewerker Teylers Museum Haarlem

“Wat heerlijk om iemand naast je te hebben die kritisch is, precies de juiste vragen stelt, en je ook nog eens weet te motiveren om door te zetten, terwijl je aan het schrijven bent. Kees-Jan straalt rust, zelfvertrouwen en professionaliteit uit.”

– Jennie van der Wal – gelukscoach 

“Wat ik ontzettend goed vindt van Kees-Jan is dat hij de tijd voor je neemt. Hij is heel geïnteresseerd, geeft je alle ruimte om te vertellen wat je kwijt wil, en maakt daar bondige verhalen van. Die combinatie vind ik erg prettig.”

– Evi Vermeer – teamcoach ‘Teams@Work’

> SCHRIJF JE NU IN en ontvang direct de 1e videoles !

Ontwikkel je eigen authentieke verhaal, leer hoe je STORYTELLING inzet om beter te communiceren. Het maakt je onderscheidend, omdat we door alle technische hulpmiddelen steeds minder authentiek zijn geworden. Trap niet in deze VALKUIL, deel content die resoneert bij je doelgroep. Zodat je nooit meer hoeft te verkopen met PR-praat!

Een INVESTERING in je business én JEZELF. Nu voor een fractie van wat het je gaat opleveren..  Voor deze scherpe prijs omdat authentieke content essentieel is en ik zoveel mogelijk mensen wil helpen.

 

Jouw investering ?

>>  97,- euro (excl. btw)

Deze online Masterclass is inclusief:

 • Theorie in 5 videolessen
 • Schrijfoefeningen
 • Professionele feedback
 • Persoonlijk advies
 • BONUSSEN:
  – inspiratievideo’s
  – korting op andere programma’s

FAQ

 • Ik wil beter leren schrijven maar ben geen ondernemer. Is deze Masterclass dan wel geschikt voor mij?
  ‘Ja. De focus ligt op ondernemers die meer impact en verbinding met hun klanten willen, maar de Masterclass is zo ontwikkeld dat ook communicatie-professionals die beroepsmatig schrijven (content/nieuwbrieven/blogs) er veel van kunnen leren. Creatief schrijven heeft duurzame effecten voor iedere professional. Het is een diepte-investering, voor een hele scherpe prijs.’
 • Gaat dit programma alleen over goed leren schrijven? 
  ‘Nee, naast schrijfoefeningen behandelt deze Masterclass ook contentmarketing. Over de impact van woorden, over authenticiteit, en over hoe je Storytelling effectief kan inzetten. Met antwoord op concrete vragen als: ‘hoe krijg ik online aandacht?’, ‘wat maakt mij authentiek?’ en ‘hoe kan ik bloggen zonder buikpijn?’
  Let wel: dit is een korte Masterclass om je te inspireren en op gang te helpen, geen volwaardige schrijfopleiding.’
 • In de video’s zitten schrijfoefeningen. Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?
  ‘In iedere video zit idd. een schrijfoefening. Om er zoveel mogelijk uit te halen, kan je uitgaan van een dagdeel per week. De ene oefening vraagt meer tijd dan de andere, maar ik denk dat je met 4-5 uur per week een heel eind komt. Vergeet niet: je schrijft voor JEZELF (of voor je baas, maar niet voor mij 😉 Moeiteloos leren schrijven is een kwestie van veel doen, van ACTIE: hoe meer je oefent, hoe sneller je successen zal boeken.’
 • Als ik vastloop met mijn oefeningen, kan ik dan contact opnemen?
  ‘Ja, je kan per mail vragen stellen. En je krijgt mijn professionele feedback op ingeleverde schrijfoefeningen. Allemaal voor deze kleine investering.’