Masterclass Creatief Schrijven

Meer impact met authentieke verhalen

Leer soepel schrijven

 Creëer je EIGEN verhaal

 Ontspannen in een SCHRIJFFLOW

 Hoe krijg je veelgelezen blogs?

 Content die mensen raakt

✔ Professionele FEEDBACK

 Verbinden met STORYTELLING

 Nooit meer buikpijn voor je nieuwsbrief

Storytelling is hot. Niet voor niks!

Wij mensen zijn verhalenvertellers, al eeuwenlang. Onze hersenen werken op een narratieve manier. Verhalen helpen ons bij het begrijpen van de wereld. In deze tijd is er meer dan ooit behoefte aan authentieke verhalen. Terug naar dat OERGEVOEL: verhalen delen vanuit het hart & intuïtie.

In deze schrijfcursus – speciaal voor ondernemers en communicatie-professionals ontdek je met oefeningen en persoonlijke feedback je EIGEN VERHAAL. Je leert te ontspannen met SCHRIJFFLOW, en hoe je mensen VERBINDT met content en STORYTELLING.
Door ze te raken. Met woorden. JOUW woorden.
Zodat je nooit meer zonder inspiratie hoeft te zitten, en jouw woorden vanzelf klanten aantrekken!

Wat levert deze Masterclass je op?

 • Een krachtig AUTHENTIEK verhaal
 • Waardevolle kennis over STORYTELLING
 • Een ‘tone of voice’ die bij je past
 • Kennis over klikbare oneliners & BLOGS
 • Schrijfbuddies waarmee je kan delen
 • Schrijfplezier & flow
 • Tools voor JE DROOM: een eigen boek!
 • Meer authenticiteit > meer aanvragen > meer omzet

In deze Masterclass deel ik als auteur, journalistiek ondernemer & schrijfdocent mijn BELANGRIJKSTE LESSEN uit 20 jaar schrijfervaring. Naast uitgebreide persoonlijke FEEDBACK kun je vragen stellen in de Q & A’s en ontmoet je gelijkgestemde schrijfbuddies in de Facebookgroep. Waar je in een besloten omgeving elkaar kunt INSPIREREN. Ik hoor vaak hoe motiverend deelnemers het vinden om hun schrijfervaringen te delen, vandaar.

Leer ook authentiek schrijven, een duurzame investering in je business & communicatie-skills.
Zodat je verhalen resoneren bij mensen, en je impact en omzet vanzelf gaan groeien..

In plaats van nog langer stressvol klanten te moeten binnenharken en ze proberen te overtuigen, trek je met authentieke content vanzélf aandacht én klanten.. Omdat je mensen op een dieper emotioneel niveau raakt. En jij niet alleen beter gaat draaien, maar ook meer voldoening uit je werk haalt!

 

Wat zeggen anderen? – Testimonials

“De cursus heb ik met veel plezier gevolgd. De feedback van Kees-Jan was zorgvuldig en inhoudelijk waardevol. De cursus geeft een inkijkje in het vak copywriting.”

– Roy Uijtenhaak –  E-commerce manager Sissy Boy

“Jij schept iedere dag iets dat mensen in beweging zet. Een concept, of een kunstwerk van woorden. Wat hebben we de afgelopen weken genoten en geleerd van al jouw kennis en kunde. Dankjewel!”

– Froukje Budding – Communicatie-medewerker Teylers Museum

“Wat heerlijk om iemand naast je te hebben die kritisch is, precies de juiste vragen stelt, en je ook nog eens weet te motiveren om door te zetten, terwijl je aan het schrijven bent. Kees-Jan straalt rust, zelfvertrouwen en professionaliteit uit.”

– Jennie van der Wal – gelukscoach & kindertolk

“Wat ik ontzettend goed vindt van Kees-Jan is dat hij de tijd voor je neemt. Hij is heel geïnteresseerd, geeft je alle ruimte om te vertellen wat je kwijt wil, en maakt daar bondige verhalen van. Die combinatie vind ik erg prettig.”

– Evi Vermeer – teamcoach ‘Teams@Work’

> SCHRIJF JE NU IN en ontvang de 1e video in je mailbox!


Ontwikkel je eigen authentieke verhaal, en leer hoe je STORYTELLING inzet om veel effectiever te communiceren.
Zodat je content maakt die resoneert, die mensen RAAKT. En je nooit meer GEFORCEERD hoeft te verkopen met gladde pr-praat!

Een DIEPTE-INVESTERING in je loopbaan, nu laagdrempeliger dan ooit beschikbaar..

 

Investering?

>>  Tijdelijk geen 427,- maar 297,- euro (ex. btw)

De online Masterclass is inclusief:

 • Serie videolessen met schrijfoefeningen
 • Uitgebreide Feedback van ervaren docent/auteur
 • Q & A’s voor al je vragen
 • Facebookgroep met schrijfbuddies
 • BONUSSEN: video’s + korting op mijn Storytelling-workshop

 

FAQ

 • Ik wil beter leren schrijven maar ben geen ondernemer. Is deze Masterclass dan wel geschikt voor mij?
  ‘Ja. De focus ligt op ondernemers die meer impact en verbinding met hun klanten willen, maar de Masterclass is zo ontwikkeld dat ook communicatie-professionals die beroepsmatig schrijven (content/nieuwbrieven/blogs) er veel van kunnen leren. Creatief & authentiek schrijven heeft duurzame effecten voor iedere professional. Het is een diepte-investering in je loopbaan. Voor een scherpe prijs. En je kunt zelf je tijd indelen.’
 • Gaat dit programma alleen over beter leren schrijven? 
  ‘Nee, naast schrijfoefeningen gaat deze Masterclass juist over de impact van je woorden, over authenticiteit, over hoe je Storytelling effectief kan inzetten op je werk. Met antwoord op vragen als: ‘hoe krijg ik online aandacht?’, ‘wat maakt mij authentiek?’ Let wel: het is een Masterclass om je te inspireren en op gang te helpen, geen schrijfopleiding.’
 • In de video’s zitten schrijfoefeningen. Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?
  ‘In iedere korte video (5-10 minuten) zit 1 schrijfoefening. Om er zoveel mogelijk uit te halen, raad ik minstens een dagdeel per week schrijven aan. De ene oefening vraagt meer tijd dan de andere, maar ik denk dat je met 4-6 uur per week al een heel eind komt. Vergeet niet: je schrijft voor jezelf, en voor je eigen ontwikkeling (of voor je baas, maar niet voor mij 😉 Goed worden in creatief schrijven is een kwestie van veel doen, van ACTIE: hoe meer je oefent, hoe sneller je successen boekt.’
 • Waarop krijg ik precies feedback in deze Masterclass?
  ‘Als je na iedere video de bijbehorende oefening maakt en die naar mij mailt, ontvang je binnen een week persoonlijke feedback in je mailbox. Geen open deuren, maar persoonlijk commentaar vanuit 20 jaar schrijfervaring, zodat je schrijfstijl supersnel groeit en je creatievere content kunt maken. Buitenlandse collega’s (bv. Marie Forleo van Copyschool) benadrukken dat juist deze persoonlijke reviewing/feedback hét verschil maakt. Dit is de meerwaarde van deze Masterclass, vergeleken met andere schrijftrainingen.’
 • Als ik vastloop met mijn schrijfoefeningen, kan ik dan contact opnemen?
  ‘Ja, ik hou hiervoor regelmatig Q & A-webinars, exclusief voor de Masterclass-deelnemers. Data deel ik in de Facebookgroep en per mail. In de Q & A’s kun je alles vragen over schrijven. Je kunt natuurlijk ook 24/7 terecht in de Facebookgroep, waar je onderling ervaringen kunt uitwisselen.’
 • Wat als ik niet tevreden ben over deze Masterclass?
  ‘Ik bied een 100 % niet-goed-geld-terug-garantie omdat ik ervan overtuigd bent dat je inzichten zal krijgen als je serieus met de videolessen aan de slag gaat. Mocht de Masterclass toch niet aan je verwachtingen voldoen, mail me dan binnen 14 dagen na je aanmelding, dan krijgt je het volledige bedrag teruggestort!’
 • Ja, ik doe graag mee!