Masterclass Moeiteloos Schrijven

Meer impact met authentieke verhalen

Leer moeiteloos schrijven

 Ontspannen in SCHRIJFFLOW

 Effectieve schrijfoefeningen

 Hoe maak je veelgelezen blogs?

 Wat maakt jou authentiek?

 Verbinden met STORYTELLING

 Nooit meer BUIKPIJN voor je nieuwsbrief

Storytelling blijft hot. Niet voor niks!
Wij mensen zijn verhalenvertellers, al eeuwenlang. Verhalen helpen ons de wereld te begrijpen. In deze chaotische tijden is er meer dan ooit behoefte aan authentieke verhalen.

In deze online instapcursus – voor coaches en communicatie-professionals leer je moeiteloos schrijven. Zodat je jouw klanten aanspreekt met jouw authentieke verhaal.

Wat levert deze Masterclass je op?

 • Een krachtig AUTHENTIEK verhaal
 • Waardevolle kennis over STORYTELLING
 • Een ‘tone of voice’ die bij je past
 • Direct bruikbaar materiaal  
 • Schrijfplezier!
 • Meer authenticiteit > meer aanvragen > meer omzet

In deze online Masterclass deel ik als storyteller, oud-journalist & schrijfdocent mijn BELANGRIJKSTE LESSEN uit 20 jaar schrijfervaring. Naast handzame videolessen kun je mijn FEEDBACK vragen op je schrijfoefeningen. Zo word deze cursus nog waardevoller!

Leer ook authentiek schrijven, een duurzame investering in je communicatie-skills.
Zodat jouw verhalen resoneren bij mensen, en je impact groeit.

In plaats van steeds stressvol klanten te moeten binnenharken, trek je met authentieke content moeiteloos klanten aan. Omdat je mensen op een dieper niveau in hun brein raakt. Zodat jij niet alleen beter gaat draaien, maar ook meer voldoening uit je werk haalt..

In deze korte videocursus – voor ondernemers en communicatie-professionals leer je moeiteloos schrijven én mensen verbinden met STORYTELLING. Door ze te raken. Met woorden. JOUW woorden.

Zodat je geen buikpijn meer hoeft te hebben voor je blogs, social media-post of nieuwsbrief en vanzelf klanten gaat aantrekken!

 

Wat zeggen anderen over mij? – Testimonials

“De cursus heb ik met veel plezier gevolgd. De feedback van Kees-Jan was zorgvuldig en inhoudelijk waardevol.”

Roy Uijtenhaak –  E-commerce manager Sissy Boy

“Jij schept iedere dag iets dat mensen in beweging zet. Een concept, of een kunstwerk van woorden. Wat hebben we de afgelopen weken genoten en geleerd van al jouw kennis en kunde. Dankjewel!”

– Froukje Budding – Communicatie-manager Teylers Museum Haarlem

“Wat heerlijk om iemand naast je te hebben die kritisch is, precies de juiste vragen stelt, en je ook nog eens weet te motiveren om door te zetten, terwijl je aan het schrijven bent. Kees-Jan straalt rust, zelfvertrouwen en professionaliteit uit.”

– Jennie van der Wal – gelukscoach & kindertolk

“Wat ik ontzettend goed vindt van Kees-Jan is dat hij de tijd voor je neemt. Hij is heel geïnteresseerd en geeft je alle ruimte om te vertellen wat je kwijt wil.”

– Evi Vermeer – teamcoach ‘Teams@Work’

> SCHRIJF JE NU IN en ontvang direct de 1e video!

Ontwikkel je eigen tone-of-voice, leer hoe je Storytelling inzet om beter te communiceren. Het maakt je onderscheidend, omdat we door alle techniek steeds minder authentiek dreigen te worden. Trap hier niet in, en deel content die wél resoneert bij je doelgroep…

Een INVESTERING in jezelf. Voor deze instapprijs omdat authentieke content essentieel is in deze tijd. En ik graag zoveel mogelijk mensen op gang help met schrijven!

 

Jouw investering ?

>>  nu 99,- euro ex. btw

Deze online Masterclass is inclusief:

 • 5 videolessen
 • Schrijfoefeningen
 • Professionele feedback
 • Bruikbaar materiaal voor je bedrijf
 • BONUS:
  – korting op vervolgprogramma’s
  – inspiratievideo’s

FAQ

 • Ik wil beter leren schrijven maar ben geen ondernemer. Is deze Masterclass dan wel geschikt voor mij?
  ‘Ja. De focus in deze instapcursus ligt op ondernemers die meer verbinding met hun klanten willen, maar de Masterclass is zo ontwikkeld dat ook communicatie-professionals die beroepsmatig schrijven (content/nieuwbrieven/blogs) er veel van kunnen opsteken. Creatief schrijven heeft duurzame effecten voor iedere professional. Het is een diepte-investering, voor een hele scherpe prijs.’
 • Gaat dit programma alleen over goed leren schrijven? 
  ‘Nee, naast schrijfoefeningen behandelt deze Masterclass ook contentmarketing: over de impact van woorden, authenticiteit, en hoe je Storytelling effectief kan inzetten. Met antwoord op concrete vragen als: ‘hoe krijg ik online aandacht?’, ‘wat maakt mij authentiek?’ en ‘hoe kan ik bloggen zonder buikpijn?’
  Let wel op: dit is een korte Masterclass om je te inspireren en om je op gang te helpen, geen volwaardige schrijfcursus.
 • In de video’s zitten schrijfoefeningen. Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?
  ‘In de video’s zitten inderdaad oefeningen. Om er zoveel mogelijk uit te halen, kan je uitgaan van een dagdeel per week. De ene oefening vraagt meer tijd dan de andere, maar ik denk dat je met 4 uur per week een heel eind komt. Vergeet niet: je schrijft voor JEZELF (of voor je baas, maar niet voor mij 😉 Moeiteloos leren schrijven is een kwestie van veel doen, van ACTIE nemen: hoe meer je oefent, hoe sneller je resultaat ziet.’
 • Als ik vastloop met een oefening, kan ik dan contact opnemen?
  ‘Natuurlijk, je kan per mail al je vragen stellen. En je mag feedback vragen op de oefeningen. Allemaal all-in.’