Nieuwe ‘Storytelling aan Zee’ workshop

Zin in een event vol waarde, met je voeten in het zand en zilte zeegeur in je neus? 

Vertrouwen & Vrijheid (aan zee)

Professionals die zich bewust zijn van hun INTENTIES en ENERGIE zijn gelukkiger in hun werk, blijkt uit onderzoek.
Ze werken niet vanuit stress, onzekerheid en tekort maar vanuit:

  • Authenticiteit
  • Vertrouwen
  • Vrijheid

Dit zijn 3 krachtige drivers voor ontspannen & moeiteloos ondernemen.

Om in een FLOW te komen, die gelukzalige staat van Zijn waarin alles vanzelf lijkt te gaan.

Ken je dat gevoel? 
Ik heb dat zelf meermalen mogen ervaren. Bij het schrijven van mijn 1e boek bijvoorbeeld, over het koningshuis. Toen zat ik soms wekenlang in een schrijfflow: 100 % gefocust schrijven zonder afleiding. De woorden vloeiden uit mijn pen, alsof het vanzelf ging.

Verslavend lekker was dat…

Wil JIJ dat ook leren?  
In een FLOW werken?
Jezelf onderscheiden met jouw authentieke verhaal?
Zodat niemand meer om je heen kan, omdat je straalt van plezier en werkt vanuit je kern. 
Dát deel ik in deze heerlijke workshop aan zee, met de voetjes in het zand & zilte zeegeur..

De kracht van verhalen

Authentieke verhalen hebben een MAGNETISCHE KRACHT.

Zeker als ze worden ondersteund met de juiste lichaamstaal.
Dan ontstaat 1 + 1 = 3 en word je super overtuigend. 

Al vanaf het moment dat we kunnen praten, vele eeuwen voordat sociale media & smartphones ons gingen afleiden!
Vanuit mijn journalistieke ervaring leer ik je graag de geheime SLEUTELS van authentieke Storytelling zodat ook JIJ vanuit vertrouwen en flow kunt ondernemen. 
Niet meer gestresst alle ballen in de lucht houden en leuren om klanten, maar de VRIJHEID voelen die je ertoe bracht om voor jezelf te beginnen.

In deze workshop deel ik de BELANGRIJKSTE LESSEN uit 20 jaar communicatie & media-ervaring:

  • Focus op Storytelling, Authenticiteit & Lichaamstaal
  • Lessen over de 3 V’s: Vertellen, Verleiden en Verwachtingen inlossen
  • AANDACHT trekken én hoe je die vasthoudt met JOUW verhaal (in deze tijd vol afleidende prikkels belangrijk)

Reacties deelnemers 1e ‘Storytelling aan Zee’

“Wow, dat was een bijzondere, inspirerende middag. Dank voor jullie hosting en openheid!” (Marjolein, communicatie-manager)

“Hartstikke bedankt! Ik zit net verslag te doen bij het thuisfront over hoe fijn deze workshop was”  (Kitty, office support)

“Dank je wel Kees-Jan. Het was zeer inspirerend!”  (Miranda, personal coach)

Reacties die we ontvingen na een eerdere Storytelling-workshop. De deelnemers waren allemaal enthousiast en gingen vol inzichten, energie en aangescherpt verhaal naar huis. Leuk om te zien 🙂

RESERVEER nu je stoel voor de volgende workshop, zodat je dit mooie event niet misloopt!
(data & details volgen) >>> info@keesjandijkstra.nl

 

Nieuwsgierig?

Wil je weten hoe JIJ je authentieke verhaal kan delen en jezelf op een aantrekkelijke manier op de kaart zet, dan raad ik je aan deze kans op een prachtige locatie te grijpen..

Zin in een event vol waarde, met de zilte zeegeur en je voeten in het zand? Vol kennis die je meer expert-status oplevert?

Kom dan naar deze workshop bij Vooges Strand in Zandvoort. Parkeren kan voor de deur van Beachclub Vooges in Zandvoort-Zuid, en op parkeerterrrein Zuid. Er zijn ook prima OV-mogelijkheden naar Zandvoort, met bus en trein (zie 9292.nl).

Deelnemers aan de 1e editie in 2016 waren enthousiast (lees hieronder).
Ik kreeg meermalen de vraag om de workshop te herhalen. Omdat ik deelnemers graag maximale aandacht geef, zijn er beperkte plaatsen voor deze EXCLUSIEVE bijeenkomst. Meld je daarom aan voordat ie vol is: info@keesjandijkstra.nl

 

 

“Marketing is no longer about
the stuff you make,
but about the stories you tell.”

– Seth Godin (marketing icoon)

Storytelling

Verhalen delen doen we al eeuwenlang. Het zit letterlijk in ons DNA.
Wil je klanten overtuigen, inspireren en verbinden dan kun je eigenlijk niet zonder Storytelling.
Het heeft een MAGNETISCHE AANTREKKINGSKRACHT. Culturen zijn geworteld in lange verhaaltradities. Zo ontstonden de legendes, Romeinse sagen, Griekse mythen, Bijbelverhalen, sprookjes, hoorspelen, films, Netflix-series en games.

 

Leer klanten overtuigen

Hoe breng je je verhaal zo over het voetlicht dat iedereen aan je lippen hangt?

Overtuigend presenteren kan je leren. Het begint met een verhaal dat als een jas bij je past, waardoor klanten zich tot je aangetrokken voelen en met je willen werken (authenticiteit). Om maar eens 1 voordeel te noemen van goede Storytelling.

Daar is meer voor nodig dan het in goede volgorde zetten van een rij woorden over je ‘geweldige diensten en producten’. Dan gaat het om een verhaallijn, met een kop en staart, waarin je emoties oproept, zintuigen aanspreekt, en verbanden legt tussen oorzaak en gevolg.

Hoe je van een brij aan woorden een klantmagneet maakt leer ik je in mijn VIP-coachingsprogramma ‘Effectief schrijven‘ (= 3 maanden coaching + schrijfoefeningen + exemplaar van mijn boek ‘Weldaad Loont’). Mail info@keesjandijkstra.nl voor alle details!

 

 

Lezingen & presentaties

Over hoe je als creatief ondernemer je bedrijf een boost geeft met een goed verhaal en over de kracht van Storytelling verzorg ik ook lezingen en presentaties. Daarin deel ik eigen ervaringen (eind 2015 publiceerde ik mijn goed ontvangen non-fictieboek) met daaropvolgendeTV-optredens bij het populaire royalty-programma ‘Blauw Bloed’ (EO, NPO2) & NTR-kennisquiz ‘Van Alle Tijden’ + succesvolle voorbeelden waarmee je direct aan de slag kan.  Zie voorgaand VIDEO fragment uit mijn lezing “Wat is jouw verhaal?”, die ik in maart gaf bij Creatieve Universiteit Haarlem.

>> Permanent BETA-dag (juni 2016)

Op 27 juni 2016 was ik een van de ruim 50 sprekers op de 8e editie van de zeer drukbezochte Permanent BETA-dag bij AmsterdamConnected (Amsterdam ZO). Op dit populaire estafette-event van Martijn Aslander (oa. ‘Nooit af’) en zijn beweging sprak ik voor een volle zaal over ‘de oerkracht van Storytelling’. Een eer om tussen topsprekers als Arko van Brakel, Claire Boonstra en Jitske Kramer (‘Corporate Tribe’) te mogen spreken.

Spreken-op-Permanent-Beta

Een geslaagd event vol nieuwe tech-ontwikkelingen en een opvallend positieve vibe. Ik heb alleen maar blije gezichten gezien in Amsterdam Zuidoost (dat is niet vanzelfsprekend daar). Alsof creativiteit & innovatie het beste in de mens naar boven haalt 🙂

>> De Huiskamer van Haarlem (juli 2016)

Een bijzondere ervaring. Op de Grote Markt, onder de rook van de imposante Bavo-kerk, in een huiskamersetting voorlezen uit eigen werk. Dat deed ik afgelopen zondag in de bijzondere tentoonstelling ‘De Huiskamer van Haarlem’ van kunstenaar Hans Bossmann. Hij woont 5 wekenlang in historische Vishal in hartje Haarlem, en ontvangt daar dagelijks kunstenaars, muzikanten, dichters en schrijvers. Zondag 24 juli 2016 was de eer aan mij.

Oude-Vishal_Haarlem

Voor een groepje enthousiaste bezoekers heb ik verteld over ‘Weldaad Loont’, over mijn research in de koninklijke archieven van Paleis Noordeinde, over het heftige handschrift van koning Willem III, over zijn omstreden liefdesleven, en een hoofdstuk voorgelezen uit mijn boek. Na mooie woorden en een lekkere fles van Hans ook nog enkele boeken gesigneerd voor de gasten. Een mooie ochtend.