Vertel jij jezelf ook negatieve verhalen, waardoor je blijft ‘klooien’?

Ga staan voor jouw verhaal, en spring!

  • Stop met ongemakkelijke trucjes, en anderen nadoen
  • Focus op het delen van jouw EIGEN verhaal
  • Alleen met ECHTE verhalen maak je connectie 
  • Onderscheid jezelf met authentieke Storytelling..
  • en wordt een MAGNETISCHE expert die moeiteloos klanten aantrekt

Kees-Jan Dijkstra,  Storyteller – Auteur – Trainer

Al 20 jaar ervaar ik de kracht van echte verhalen en Storytelling. Eerst als redacteur en later als copywriter en auteur. Ik weet ook hoe je succesvol je podium pakt met een goed verhaal: met mijn 1e boek haalde ik meerdere keren primetime tv.

Omdat veel ondernemers geen benul hebben van de kracht van échte verhalen vond ik het hoog tijd mijn kennis over Authentieke Storytelling te delen met al die mooie experts, die zich nu klein houden. En zo onnodig klanten mislopen…

Vergeet trucjes, verdiep je in de kracht van authentieke storytelling en ook jij gaat groeien als kool. Ik geniet elke keer weer als dat lukt: als ik een klant glunderend zie groeien.

Hoe je als expert nooit meer hoeft te stressen om klanten,
met deze manier van werken én denken,
leg ik je uit in 3 stappen.

Nieuwsgierig?
Bekijk dan de gratis online presentatie voordat ie offline gaat…