Dit weekend wederom TV-airplay voor mijn boek & biz. Zaterdag figureer ik opnieuw als ‘Oranje- deskundige’ bij ‘Blauw Bloed’, het populaire programma over de royalty’s op NPO2, dat al jarenlang een half miljoen kijkers trekt.

uitgelicht-4

 

Oranje onderzoek

In deze uitzending vertel ik als schrijver en deskundige over de onbekende overeenkomsten tussen queen Maxima, Juliana en Emma. Dit naar aanleiding van mijn boek ‘Weldaad Loont’ waarvoor ik 2 jaar onderzoek heb gedaan naar het koningshuis, de banden tussen de Oranjes en de bestuurlijke elite, en koninklijke onderscheidingen.

Zichtbaarheid

Het item is in maart gedraaid in Den Haag, voorzien van mooie historische beelden met Emma uit het Beeldarchief, gemonteerd tot ruim 4 minuten, en dan nu in de ether, op de publieke omroep. Waar een boek niet goed voor is. Dit is al mijn derde tv-optreden bij de publieke omroep na publicatie van mijn boek. Je hoort het zo vaak – “schrijf een boek!” – maar ik kan niet anders dan beamen: wil je zichtbaarder & bekender worden als ondernemer, schrijf inderdaad een mooi boek!

Blauw-Bloed_preso
Nieuwsgierig naar mijn verhaal over de Oranje koninginnen? Kijk dan zaterdag 7 mei om 19.45 uur naar NPO2!